Hirdetés

DeepCool Wave ház költséghatékony microATX és Mini-ITX rendszerek számára

A DeepCool egy új, 387 x 175 x 353,5 milliméteres méretekkel rendelkező, kívül-belül feketére festett minitorony házat dob piacra, ami legfeljebb Micro-ATX méretű alaplapok befogadására képes. A 3,2 kilogrammos, acélból és hullámos műanyag előlapból álló házzal a gyártó azokat célozza meg, akik az átlagos megoldásokat keresik az átlagosnál valamivel szebb és minőségibb felépítéssel.


[+]

A Wave ugyanis a régi iskolát követi: a felsőtápos házban a kívülről hozzáférhető két darab 5,25"-es és egy darab 3,5"-es rekeszt nyitható előlap mögé rejtették, belsejében pedig még két 3,5"-es helyet biztosítottak a tárolók számára. Ezeket viszont fixen be vannak építve, és a tárolók rögzítését nem gyorszáras megoldással oldották meg, sőt extra rezgéscsillapítást sem alkalmaznak.


[+]

A szerelőnyílásokról és a kábelek elvezetésére szolgáló kivágásokról viszont gondoskodtak, sőt még a vízhűtés tömlői is kivezethetőek, ha nagyon szükséges. A szellőztetést három ventilátorral oldható meg, a beépített 120 milliméteres előlapi szélgép mellé egy-egy 90 milliméteres szerelhetőe a hátlapra és az oldallapra egyaránt, porszűrő viszont nincs. Hely viszont akad, a VGA ugyanis akár 330 milliméter hosszan nyújtózhat, a processzorhűtő pedig 145 milliméter magas lehet legfeljebb.


[+]

Az "előlapi" I/O csatlakozásokról sem feledkeztek meg, ám az USB 2.0-s, USB 3.0-s és jack aljzatokból álló panel az előlap oldalán kapott helyet, a bekapcsoló és reset gombok pedig a ház tetején, az előlap éléhez közel trónolnak.


[+]

A Wave ára egyelőre nem ismert, de nyilvánvalóan tudásához mérten az összeg a belépő szintű házakkal fog versenyre kelni.

 

Előzmények

Hirdetés