DCMM blog: további magyar versenyzők

Korábban azt írtuk, hogy hét magyar modder indult neki a DCMM-nek és eddig úgy tudtuk, hogy azért van összesen hét magyar versenyző mod a mezőnyben, mert Bari két számban is indult. Mind kiderült, jones965 mégsem csak a Live modban vett részt. A helyszínen a PlanetSide 2 témában alkotó csapatok tagjait ugyanis megkérték, hogy hozzanak el magukkal néhány korábbi alkotást is. Így került ki versenyen kívül BaluC tavalyi Predatorfeje, Soccer pedig a látványos és sejtelmes Csillagkapu mellé egy mutatós maszkot állított ki. Kár, hogy a Csillagkapuban – pontosabban alatta – megbújó PC-t nem láthattuk.



[+]

Visszatérve jones965-höz, ő a tavasszal rendezett Veletech Moddingversenyen bemutatott Pure Cosmos System házát hozta el, és be is nevezte a casemod versenybe, így a hat casecon és egy CE mod mellett ebben a kategóriában is lesz magyar képviselő – és nagyon bízunk benne, hogy győztes is. Emellett a Veletech Moddingversenyen nyert Antec P280 házba készülő, két GeForce GTX Titan és egyéb nyalánkságok köré épülő új gépét is kiállította jones, versenyen kívül, mert még nincs kész.


[+]

Andrew_31 nagyszerű, V12-es Ferrari motort mintázó modjával találkozhattunk már a Veletechen, a DCMM-re egy kicsit felturbózta a gyújtási rendszert fény- és hangeffektusokkal, feco72 pedig egy vörös billentyűzetet gyártott hozzá, mely nem szorosan része a modnak.


[+]

Bari asztalán sajnos nem végleges állapotában pompázik a CM Storm Quick Fire Pro mechanikus billentyűzet. Nagy kár, hogy a gombok kupakjait nem volt ideje megcsinálni fából, de ha nem is idén a DCMM-en, jövőre a Veletech Moddigversenyen teljes pompájában láthatjuk majd.


[+]

Azóta történt

Előzmények