DCMM blog: BaluC Predatora

Ma délelőtt, kipihenve a tegnapi utazás fáradalmait, sikerült egy kicsit szétnézni a DCMM standján. A Live mod műhelyek már eltűntek, helyüket remekbe szabott alkotásoknak adták át. Az egyik sarkon BaluC kreációja, a kétméteres Predator szörny ijesztgeti a nézelődőket, ami akár hollywoodi jelmeznek is beillene. Sőt, aki így gondolja, nincs is annyira távol a valóságból, ugyanis ez a szörnyeteg, pontosabban annak bőre viselhetőnek készült, így tán nem is a modding, hanem inkább a cosplay szekcióba illene. De, hogy indulhasson a DCMM-en, kapott egy PC-t rejtő vázat.



(forrás: Black-MOD) [+]

Előbb a jelmez készült el: egy BaluC-ra igazított kezeslábasra szivacsból izmok, majd több rétegben szilikonbevonat került, aztán jöhetett a festés, ami új szintre emelte az alkotást. Az így elkészített Predator bőrre rengeteg leleménnyel, EVA habból készült páncélt és felszerelést húztak.



(forrás: Black-MOD) [+]

Végül, hogy indulhasson a DCMM moddingverseny casecon kategóriájában, egy számítógépet kellett építeni belsejébe. Ez eredetileg (a hordható verzió esetében) egy hátizsákba került volna, ám itt magába a jelmezbe került beépítésre, a Predator mellkasába. A végeredmény lélegzetelállító lett.



[+]

Azóta történt

Előzmények