DCMM blog: Live mod hangulatképek

Mint korábban említettük, a DCMM nyitószáma a Live mod, vagyis élő moddolás. A résztvevő párosok kapnak néhány egyforma hardverelemet (idén házat és tápot), egy témát (idén harcos sci-fi ihletésűt), háromszor nyolc óra időt, és indulhat a munka.


(forrás: Maik Schierhorn) [+]


forrás: DCMM [+]

És itt valódi munkáról van szó, nem csak finom kis bevágásokról, némi festésről-ragasztásról! Az egyes csapatok olyan felszereléssel érkeznek a helyszínre, amit egy komolyabb asztalos, fényező vagy fémmegmunkáló műhely is megirigyelhetne: fűrészek, flexek, toronyfúró, kompresszorok, sőt még hegesztő is beindult a finomabb elektronikai műszerek mellett.


(forrás: Maik Schierhorn) forrás: DCMM [+]

Távolról jones965 tavalyi Live modos társának fotói alapján nehéz elkülöníteni az egyes modokat. Az tuti, hogy Ali Abbas és társa brutálisan kreatív: egy vázától megfosztott talicskára óriási vízipisztolyokat – mit pisztolyokat, ágyúkat – szereltek nagy vehemenciával, és teleszkópos szemétszedő botokat is felfedezni véltünk.


Ali Abba stalicskát tuningol vízipisztollyal (forrás: Maik Schierhorn) [+]

Nagyon jól haladt a BaluC és Soccer alkotta magyar különítmény. Egy lépegető harci robotszerűséget készítettek, amolyan Titanfall stílusban, de kicsit jobban megnézve a modjukat, kiderül, hogy valójában egy italtartót csináltak.

BaluC munkában BaluC munkában
BaluC munkában, forrás: DCMM [+]

Harci robot vagy italtartó a magyar mod?
Harci robot vagy italtartó a magyar mod? (forrás: Maik Schierhorn) [+]

A többi csapat munkája még nem körvonalazódott, amikor a képeket kaptuk, de nemrég megérkezett a helyszínre a Prohardver különítménye, rövidesen megmutatjuk az elkészült Livemodokat.


Megy a visszaszámlálás, forrás: DCMM [+]

 

Stábunk utazását a kölni Gamescomra és a tudósítást a DCMM-ről az ASUS Republic of Gamers támogatja.

Azóta történt

Előzmények