Hirdetés

A Darksiders III-ra fókuszál az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 417.01-es meghajtó az Artifacthez is hozott egy SLI profilt.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 417.01-es meghajtót, amely a Darksiders III című játékhoz frissített profilt, illetve az Artifact esetében működni fog az SLI.

Az eszközillesztő a fentiek mellett pár hibát korrigál, így például a Turing architektúrára épülő grafikus vezérlők nem fognak 41-es hibakódot generálni, ha inaktív a CSM (Compatibility Support Module) a BIOS-ban. Mindemellett az NVIDIA Inspector Frame Rate Limiter 2 módja is biztosan működni fog, ha a felhasználó ezt igényli, a 4K-s kijelzőknél is garantáltan be lehet állítani 30 Hz-nél nagyobb frissítést, valamint a G-Sync is garantáltan kikapcsol a játékból való kilépés után. Kisebb specifikus probléma volt, hogy a ShadowPlay hibásan vett fel GeForce GTX 650, továbbá az érintett játékokban az Ansel nem fényképezte le a teljes képet, ha a felbontásra vonatkozó paraméter 30-szoros vagy nagyobbra volt állítva, de ezeket is javította az NVIDIA.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.18.0907-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Előzmények

Hirdetés