Hirdetés

Vállalatoknak készült a D-Link ShareCenter Pro 1100

A D-Link bemutatta a ShareCenter Pro termékcsaládja legújabb tagját, mely a ShareCenter Pro 1100 nevet viseli. A 4 darab fiókkal rendelkező asztali hibrid NAS / iSCSI SAN tároló különösen a kis- és középvállalkozásoknak ajánlott a kritikus adatok kezelésére.

A ShareCenter Pro 1100 tárkapacitása akár 12 TB-ot is elérheti, ami négy darab 3 TB-os, 3,5 colos SATA merevlemezzel oldható meg. A terméken található két Gigabit Ethernet port, tovább két USB 2.0-s interfész is UPS, nyomtató és külső tároló támogatással. A funkciók tekintetében a fájlok megoszthatók a belső hálózaton, vagy távolról is elérhetők FTP, illetve webes fájl menedzserrel, emellett a D-Link újdonsága alkalmas virtuális szerverek telepítésére, kiszolgálására és adatmentési feladatok ellátására. Utóbbi esetében volume snapshot nevű funkció percek alatt lementi, vagy éppen helyreállítja az adatokat. A biztonsági funkciók esetében megtalálható a VLAN tag támogatás és az AES titkosítás, valamint a CHAP protokoll kezelése, továbbá a RAID 5 technológia az egyes merevlemezek meghibásodása esetén is megvédi a legkritikusabb adatokat.

A D-Link ShareCenter Pro 1100 (DNS 1100-04) jelzésű adattároló már Magyarországon is megvásárolható, az ajánlott nettó fogyasztói ára 114 000 forint. Ez az ár nem tartalmazza a merevlemezeket, azonban a valamennyi funkció külön licenc vásárlása nélkül elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés