Hirdetés

D-Link ShareCenter Pro 1200 NAS: hazánkban is beszerezhető

A D-Link egy új hálózati adattárolót mutatott be, mely a hazai piacon is megjelenik és bárki számára beszerezhető lesz. A főleg kisvállalatok számára ajánlott NAS, a ShareCenter szériába tartózó Pro 1200 modell (DNS-1200-05) lesz, mely egészen pontosan egy hibrid NAS/SAN készülék. Ezt annak köszönheti, hogy fájlmegosztó és backup funkciói mellett 64 iSCSI targetet is kezel, így kisebb virtualizált szerverkörnyezet tökéletes SAN háttértára is lehet.


[+]

Öt fiókja van, melyekbe akár 3 TB-os kapacitású SATA II merevlemezek is pakolhatók, így maximum 15 TB-os összméret is elérhető vele. Ezek természetesen össze is köthetők: JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 5+spare vagy RAID 6 tömbökbe. A hálózatra két Gigabit Ethernet portján keresztül köthető, de van két USB aljzata is, melyre tárolóeszközök vagy nyomtatók kapcsolhatók. Támogatja az Active Directory szolgáltatást, a felhasználói és csoport szintű kvóták kezelését, a DFS-t (Distributed File System), és SNMP kompatibilis is, azaz hálózaton keresztül menedzselhető. Ezek mellett VMware, Citrix és MS Hyper-V tanúsítványa is van.

A NAS már előrendelhető hazánkban is, a D-Link ShareCenter Pro )DNS-1200-05) ajánlott bevezető ára merevlemezek nélkül nettó 127 650 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés