Asus blog: csúcskártyákkal frissül az ASUS ROG Matrix sorozat

Az ASUS ROG Matrix sorozat a VGA-piacon a csúcsok csúcsát próbálja lefedni, így elsősorban extrém tuningokhoz használhatók, de nyilván átlagos felhasználói igények mellett is működnek, ha a vásárló hajlandó az extrák árát kifizetni.

ASUS ROG Matrix AMD Radeon R9 290X és NVIDIA GeForce GTX 780 Ti ASUS ROG Matrix AMD Radeon R9 290X és NVIDIA GeForce GTX 780 Ti
ASUS ROG Matrix AMD Radeon R9 290X és NVIDIA GeForce GTX 780 Ti [+]

A vállalat az AMD Radeon R9 290X és az NVIDIA GeForce GTX 780 Ti köré épített egy-egy új verziót, melyeket a fenti két kép prezentál. Látható a méretes hűtőrendszer, melynek két ventilátorából az egyik CoolTech megoldás, illetve az egyedi nyomtatott áramköri lap is kiszúrható, ahogy a kétszer 8 tűs PCI Express tápcsatlakozó is.


[+]

A tápellátásról 14 fázisú DIGI+ VRM gondoskodik, a kimenetek tekintetében pedig mindkét kártyán két DVI, illetve egy HDMI 1.4a és egy DisplayPort 1.2 HBR2 lesz. Természetesen a termékek része lesz két DIP kapcsoló is, amit folyékony nitrogén alkalmazása mellett érdemes használni az extrém tuning segítése érdekében.


[+]

Sajnos a kártyák egyéb paramétereiről még nincs adat, így az órajelek sem tisztázottak, de minden bizonnyal gyárilag tuningolt megoldásokkal lesz dolgunk. A megjelenés pontos dátuma is ismeretlen, azon kívül, hogy hamarosan megérkeznek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények