Hirdetés

Cryorig M9: kompakt torony processzorhűtők a kínálatban

A Cryorig újabb processzorhűtőt dobott piacra a Computexen előzetesen már bemutatott példányok közül. Ezúttal a kompakt torony kialakítású M9 sorozatra került sor, ami az Intel LGA115x foglalatokra M9i, az AMD Socket AM2(+), AM3(+), FM1 és FM2(+) processzorokra pedig M9a verzió formájában lesz kapható 30 eurós áron.


[+]

A 87 milliméter mély, 102 milliméter széles és mindössze 124,61 milliméter magas, 425 grammos hűtő kialakításánál nem csak arra ügyeltek, hogy alacsony kialakításával a legtöbb házba kényelmesen elférjen, hanem arra is, hogy ne ütközzön az alaplapi komponensekkel, sem pedig a memóriamodulokkal.


[+]

A nikkelezett réz talpból három darab 6 milliméteres hőcső vezeti a hőt a 40 darab alumínium lamellára. Ez utóbbiak elrendezése olyan, hogy a ventilátor oldalán a lamellák közötti távolság 3,6 milliméter, ahol a pedig a meleg levegő távozik, ott mindössze 1,6 millimétert hagytak (a gyártó ezt hívja Jet Fin Acceleration kialakításnak).

 


[+]

Apropó ventilátor: a gyárilag mellékelt 92 milliméteres egység PWM-mel vezérelt, ettől függően 600-2200 rpm-es fordulatszám-tartományban dolgozik, maximális légszállítása pedig 48,4 cfm, míg legnagyobb zajkibocsátása 26,4 dB(A).


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés