Hirdetés

Végre, van már 16 millió színben villogó hangszóró!

A Creative állt elő ezzel a csodálatos darabbal, amivel lenyűgözhetjük a szivárványt is.

A Creative bejelentette, hogy egy különleges, de azért nem tökéletesen egyedi eszközzel bővíti hordozható audió eszközeinek táborát: a Halo fantázianevű masina ugyanis rendelkezik színes LED-ekkel, amelyek körbefutnak a készüléken, és ezek állítólag akár 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére is képesek.

Creative Halo
Creative Halo [+]

Sőt, speciális fény show-val is tud kedveskedni a masina gazdájának, vibrál, váltogat az árnyalatok között, valamint állítólag a zene ritmusára villog. Biztos, hogy sokan ráncolják majd a homlokukat ennek hallatán, de azt is borítékolni lehet, hogy van valós igény az ilyen funkciók iránt is. A beállítások egy direkt erre a célra szánt alkalmazás segítségével módosíthatóak, tehát a mobilon keresztül lehet megadni, hogy pontosan hogyan is világítson a Halo.

Creative Halo
Creative Halo [+]

A zenei tartalmak 3,5 mm-es analóg audió csatlakozón, illetve a Bluetooth 4.2 kapcsolat révén vezeték nélküli úton juttathatóak el rá. Akkumulátora 8 órányi működésre elegendő energia eltárolására képes, rendelkezik beépített mikrofonnal, így telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ára 65 dollár, tehát körülbelül 17 000 forint, természetesen adók és egyéb plusz költségek nélkül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés