Hirdetés

Zsebrevágható projektor és hangsugárzó egyben

A kis méret mellé kis fényerő és felbontás társul. Sajnos.

Az Anker bejelentette, hogy elindította közösségi finanszírozású kampányát, amelynek célja egy új, szerintük egyedülálló termék megszületése. A Nebula fantázianevű kompakt (6,82 x 11,9 cm), henger alakú terméket egyszerre szánják hordozható projektornak és jó hangminőséget biztosító mobil hangsugárzónak.

Anker Nebula
Anker Nebula [+]

A négy ARM Cortex-A7 magot tartalmazó processzorrész mellett rendelkezik egy Adreno 304 típusú GPU-val, 1 GB DDR3 RAM-mal és 8 GB adattárolásra szolgáló memóriával. 5200 mAh akkumulátora 40 órányi zenehallgatásra, illetve 2,5 filmnézésre elegendő energia eltárolását szavatolja. Az 5 wattos hangsugárzóval bíró modellt ellátták kétsávos IEEE802.11a/b/g/n  (2,4/5 Ghz) Wi-Fivel, támogatja a Bluetooth 4.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia használatát, és található rajta egy HDMI 1.4 csatlakozó is. A tartalmak emellett a netről is eljuttathatóak rá, hiszen Android 7.0 operációs rendszerre épül, amely lehetővé teszi tömérdek erre szakosodott alkalmazás, így például a YouTube közvetlen elérését.

Anker Nebula
Anker Nebula [+]

A 3,8 méterről 100 hüvelykes kép megteremtését biztosító, DLP technológiát használó projektor maximális felbontása 854x480 képpont, a legnagyobb fényáram 100 ANSI lumen. Ez utóbbi azért a tapasztalataink alapján kevés a valóban élvezhető kép megteremtéséhez, legalábbis akkor, ha nincs teljesen sötét a szobában. Az ára a kampány keretében jelenleg 270 dollár, azaz körülbelül 71 000 forint, és a jelek szerint van vagy lenne rá kereslet, hiszen eddig 545 000 dollárt gyűjtöttek össze rá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Anker

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés