Hirdetés

Visszafogottan elegáns házat küld a szorítóba a Corsair

A fekete Obsidian 500D nevű miditoronyról még az edzett üveg oldallap sem maradt le.

A Corsair bejelentette az Obsidian házsorozat legújabb, 500D jelzésű tagját, amely a prémium szegmensben számíthat a felhasználók figyelmére. A fekete színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX és microATX méretű alaplapot fogad, és kettő 3,5"-es, illetve három darab 2,5"-es rekeszt kínál, de előbbiekbe 2,5"-es meghajtók is helyezhetők egy átalakítókeret segítségével. 5,25"-es hely már nem is áll rendelkezésre, de ez manapság egyre kevésbé jelent problémát. A kialakítás szempontjából nagyon érdekes, hogy a beszerelhető adattárolók az alaplaptálca mögött foglalhatnak helyet, így az egész ház kényelmesen szerelhetővé válik.


[+]

A 508 mm magas, 233 mm széles és 502 mm mély miditoronyban a hűs levegőt az elöl elhelyezkedő egy darab 12 cm-es SP120-as ventilátor biztosítja, míg a felmelegedett levegőt a hátul található szintén 12 cm-es SP120-as szélgép tessékeli a szabadba. Ha ez nem lenne elég, akkor az előlap mögé még kettő 12 cm-es, míg a fedlap alá szintén kettő 12 vagy 14 cm-es légkavaró helyezhető. Természetesen a porszűrő minden esetben adott.


[+]

Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB és egy 3.1-es USB Type-C csatlakozóval rendelkezik. Az újdonság támogatja 37 cm-es VGA-kat és a processzorhűtés szempontjából is 17 cm-nyi hely áll rendelkezésre, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán. Mindemellett a vízhűtők szerelmeseinek fontos lehet, hogy a ház előlapja mögé 360, felülre pedig 280 mm-es radiátor is felszerelhető.


[+]

A sötétített edzett üveg oldallappal felszerelt Corsair Obsidian 500D szállítása már megkezdődött, az ára 150 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés