Hirdetés

Cordless egér+billentyűzet kombó a Chieftectől

A Chieftec névről mindenki a minőségi, elegáns és moddolásra kiváló számítógépházakra asszociál. A Chieftec tápok is sokak számára ismerősek. Most azonban újabb oldalról mutatkozik be a cég, de marad a régi jelszó: mindent a szemnek, mindent a kéznek! A Michelangelo Cordless Keyboard & Mouse már hazánkban is kapható.




A gyártó nem titkolja, hogy kifejezetten a színes Chieftec házak tulajdonosainak kíván kedvezni a vezeték nélküli szettel. Színvilágával mindegyik passzol a Dragon, Matrix, Winner és Scorpio széria színes tagjaihoz. Még a vevőegység is elegáns festést kapott, melyen a LED jelzi, ha egy billentyű lenyomásra került, illetve található egy reset gomb, mellyel újra lehet hangolni a kapcsolatot az egérrel és a billentyűzettel, így elkerülhető a más eszközökkel fellépő interferencia. A rádiós adatátvitel kódolva van.

A 2 darab AAA elemmel működő billentyűzeten 8 extra gomb van, melyek funkcióját magunk is újradefiniálhatjuk. A teszelő szerint kényelmes a használata, kellemes a gépelés rajta. Az egérről már nem olvasható ilyen pozitív vélemény. Az 1 AA elemet fogyasztó eszköz nem optikai, hanem golyós, pedig a legtöbb mai vezeték nélküli szettben optikai egér szokott helyet kapni. Mindkét eszköz a cég állítása szerint átlagos használat esetén 3-6 hónap alatt meríti le elemeit.

A billentyűzet angol, német, spanyol, japán, olasz, belga, francia, norvég, svéd, dán, svájci, portugál, orosz és arab kiosztás mellett magyarul is elérhető, így valószínűleg hazánkban is lesz olyan, aki a Chieftec termékét fogja választani. Nettó 10000 Forint körüli áron kapható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés