Hirdetés

Három, feketébe öltözött hűtőt prezentált a Cooler Master

A MasterAir széria rögtön három új taggal is bővült, amelyek közül az egyik ARGB-s ventilátort is kapott.

Három új taggal bővült a Cooler Master MasterAir hűtőszériája, pontosabban inkább két és féllel, hiszen az MA612 Stealth és MA612 Stealth ARGB gyakorlatilag ugyanaz, a különbség mindössze annyi, hogy utóbbira a StickleFlow 120 ventilátorok színes fényforrásokkal díszített verziói kerültek.


[+]

A hétlapátos, PWM vezérlésű légkavarók percenként maximum 1800 fordulatot képesek megtenni, mindezt 27 dB zajszint és 62 CFM-es légszállítási értékkel párosítva, ebből ráadásul kettő is került az aszimmetrikus kialakítású, fekete színű hűtőbordára. A 158 mm magas hűtő szintén fekete színű, nikkelezett réz hőcsöveket és talpat kapott, amit a legtöbb jelenleg kapható Intel és AMD foglalatra felszerelhetünk.


[+]

Bemutatkozott még a MasterAir MA624 Stealth is, amely nagyon hasonlít az MA612 Stealth-re, csak minden kicsit nagyobb rajta. Maga a borda 160 mm magasra nyúlik, ventilátorból pedig két, immár 140 milliméteres StickleFlow modellt kapunk, ráadásul a dobozban találunk még egy 120 milliméteres verziót, ha esetleg házunk és memóriamoduljaink mérete nem teszi lehetővé, hogy a borda elejére is a nagyobb példányt szereljük.


[+]

A Cooler Master MasterAir MA612 Stealth, MA612 Stealth ARGB és MA624 Stealth a tervek szerint március végén kerül a boltok polcaira, vételáruk pedig rendre 80, 90 és 100 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés