Hirdetés

Cool Sound hangfalszettek immár hazánkban is

Amint Hazai pálya c. rovatunk legutóbbi cikkében beszámoltunk róla, új márka jelent meg a Kelly-Tech Kft. kínálatában. Lássuk most a részleteket a korábban említett hangfalrendszerekkel kapcsolatban!

A Cool Sound CS3225B jelzésű 2.1 csatornás hangfalszettje két 3 wattos (RMS) hangszóróból és egy 15 wattos mélynyomóból áll. Ennek fadobozán kaptak helyet a vezérlőgombok, amelyekkel külön szabályozhatjuk a hangerőt és a basszus erősségét. A rendszer a 60 Hz és 18 kHz közötti hangtartományt fedi le. Analóg bemenettel rendelkezik, és 6050 forint körül vásárolható meg a kiskereskedelemben.

A CS6560SG jelű szett hatcsatornás hang megszólaltatására képes az 50 Hz–20 kHz tartományban. Öt darab 3 wattos (RMS) szatellitsugárzóból és egy 15 wattos mélynyomóból áll. Az ezüstszürke színnel és a lejátszás során világító kék LED-ekkel a gyártó a divatos megoldásokra fogékony közönséget célozza meg. A rendszer mintegy 13200 forintos áron kerül az üzletek polcaira.

Emelkedettebb igényeket hivatott kielégíteni az ugyancsak 5.1 csatornás CS6820B hangrendszer. Szatellitjei 10 watt, míg fadobozos mélynyomója 28 watt RMS-teljesítményű, a sugárzók elektromágneses árnyékolást is kaptak. A szett a 40 hertztől 20 kilohertzig terjedő frekvenciasávban képes tiszta hangok megszólaltatására, a hangerő mellett itt is külön vezérelhető a basszus ereje. A modell bruttó kiskereskedelmi ára 18840 forint körül alakul.

Végezetül a házimozizáshoz alkalmas, 5.1-es CS6855S-ről kell megemlékeznünk, amelynek center és szatellitsugárzói 14 wattos, szintén fadobozos mélynyomója pedig 38 wattos RMS-teljesítményt biztosít. A frekvenciatartomány 40 Hz–20 kHz, a hangfalak természetesen árnyékolással készülnek. A szetthez távirányító is jár, amellyel a csatornákat külön is szabályozhatjuk, és a bemenetek között is választhatunk. Ez a típus hozzávetőleg 45375 forintért vásárolható meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés