Hirdetés

Computex 2021: Újdonságok az Enermaxnál

Pár új táp (köztük egy 2 kW-os monstrum) és két új számítógépház érkezik a tajvani gyártótól.

Az Enermax új termékeinek ismertetését kezdjük is a legérdekesebbel, mely MAXREVO 2000 névre hallgat, és a MAXREVO 1800-at váltja a csúcskategóriában. Ez egy 80 Plus Gold minősítésű tápegység, mely nem kevesebb, mint 2000 watt leadására képes – ebből 1992 watt juthat az egy darab 12 voltos ágra, mely a 12 darab PCI-E csatlakozónak köszönhetően akár 12 darab VGA kártya kiszolgálására is képes. Ha másból nem, hát ebből már könnyű kitalálni, hogy milyen felhasználási területre szánja a gyártó a készüléket…

További érdekessége még a terméknek, hogy kategóriájában kifejezetten rövidnek számít, mindössze 180 mm mély. Hűtőventilátora alapesetben terheléstől függően változtatja a fordulatszámát, de ha megnyomjuk a tápegység Turbo gombját, akkor fixen a maximális 3100 rpm sebességre áll be – az Enermax mérései szerint ezzel 10-15 fokkal is csökkentve a kritikus komponensek hőmérsékletét.


[+]

A MAXREVO 2000 mellett érkezik egy még négy új modell a 80 Plus Bronze-os, félmoduláris MARBLEBRON szériába is. Ezek mindegyike 850 wattos, a különbség pusztán az közöttük, hogy kaptak-e RGB-s világítást, illetve hogy fekete vagy fehér színekbe öltöztek.

A gépházak területén két új modellnek örülhetünk, melyek a StarryFort SF30 testvérei: a StarryFort SF50 egy nagytorony, melyben két új 18 cm-es SquA RGB ventilátor dolgozik elöl és egy 14 cm-es hátul, míg a miditorony StarryKnight SK30-ba négy 14 cm-es légkavarónak örülhetünk majd.

A tápegységek kapcsán a gyártó 2021 júliusi, a házak esetében pedig szeptemberi megjelenést ígér.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés