Hirdetés

Computex 2016: új SSD-k és memóriák a GeIL standján

Természetesen világít is az újdonságok egy része. Ez idén egyszerűen kihagyhatatlan.

A GeIL standján a memóriák és az SSD-k domináltak. Persze előbbiből jóval több volt, de ez megmagyarázható a cég hozzáállásával, hiszen még mindig a memóriapiacra fókuszálnak a legjobban.

Az SSD-piacra a Zenith R3 érkezik, amely egy 2,5 hüvelykes, 6 Gbps-os SATA interfészre köthető, 120 GB, 240 GB, 480 GB vagy 1 TB kapacitást kínáló adattároló lesz. A GeIL szerint az újdonság maximum 550 és 510 MB/s-os tempóra lesznek képesek olvasás és írás esetén.

GeIL Zenith R3
GeIL Zenith R3 [+]

A memóriapiacra a Evo Forza és az Evo X érkezik. Előbbi csak szimpla, de látszatra igen kellemesen festő hűtőbordát kapott, amelyre vörös és sárga modulok lesznek elérhetők. Ezeknek a modelleknek az órajel egészen 3866 MHz-ig skálázódhat, de ennél pontosabb technikai specifikációkkal még nem szolgált a vállalat.

GeIL Evo Forza
GeIL Evo Forza [+]

Az Evo X már egy fokkal komplexebb konstrukció, ugyanis a hűtőborda világít is. A fényt a HILM (Hybrid Independent Lighting Module) biztosítja, amely RGB LED-eket tartalmaz és opciós lehetőség van ezeket egy RGB vezérlőre kötni. Az Evo X memóriák effektíve 4133 MHz-ig skálázódhatnak.

GeIL Evo X GeIL Evo X GeIL Evo X
GeIL Evo X [+]

A vállalat természetesen a korábban megjelent memóriákat is kiállította, amelyekről készítettünk képeket. Ezek az alábbi fotóra kattintva nyíló galériában tekinthetők meg.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • GeIL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés