Hirdetés

Computex 2016: házakban volt nagy a Be Quiet! stand

A 900-as sorozatról szólt szinte minden, de volt egy érdekes vízhűtő is.

A Be Quiet! standján házakat és hűtőket vártunk. Nem is kellett csalódnunk, a figyelmünket pedig rögtön a Dark Base 900 nevű házcsaládra vetettük. Ebből lesz normál és Pro verzió, utóbbi legfőbb extrája a zajcsillapítás, a jobb ventilátorvezérlő, valamint a beépített Qi töltő, amivel az ezzel kompatibilis telefonok akkumulátora tölthető fel.

A 900-as verzió általánosan kifordítható alaplaptálcát és tartórekeszt kínál, így az adott PC-t tetszőlegesen kiválasztott pozícióban lehet beépíteni. Ráadásul mindkét modell három Silent Wings 3 PWM ventilátorral érkezik.

Be Quiet! Dark Base 900 Pro Be Quiet! Dark Base 900 Pro
Be Quiet! Dark Base 900 Pro [+]

Be Quiet! Dark Base 900 normál és Pro verzió Be Quiet! Dark Base 900 normál és Pro verzió
A Be Quiet! Dark Base 900 normál és Pro verzió leírása [+]

Lényeges különbség lesz még, hogy a fekete, narancs vagy ezüst díszítéssel elérhető házak közül a Pro verzió ablakos oldallapot kap, ráadásul ez edzett üveg. A házról több képet is meg lehet nézni az alábbi képre kattintva nyíló galériában.

A Be Quiet! Dark Base 900 ház belseje
A Be Quiet! Dark Base 900 ház belseje [+]

A vízhűtők piacára a Silent Loop érkezik, méghozzá 120, 280 és 480 mm-es méretben, a radiátoron pedig Pure Wings 2 ventilátorok dolgoznak. A vízhűtő különlegessége, hogy fordított áramlású szivattyút használ, vagyis nem tolja, hanem szívja a vizet. Mindemellett a felhasznált csövek rendkívül hajlékonyak.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés