Hirdetés

Computex 2015: a Fractal Design partyján jártunk

A Fractal Design az LMNT nevű szórakozóhelyen tartotta meg szokásos, a Computex idejére időzített rendezvényét, amit különféle elemekkel próbáltak feldobni. Volt tűzfújás, elektromos hegedű, táncosok, és még sok egyéb.


[+]6

Mindezek mellett a cég legújabb termékei is kiállításra kerültek, melyeket természetesen a pörgős hangulat ellenére sem tudtunk figyelmen kívül hagyni.


[+]

Elsőként a CORE 500 nevű házat vettük szemügyre, melynek 19,5 literes térfogatába egy Mini-ITX formátumú alaplapra épülő rendszert lehet építeni. A termék alapfelszereltségként tartalmaz egy Silent Series R3 14 centiméteres légkavarót, melyek mellé további kettő építhető be. Emellett akár egy 280 milliméteres radiátor is helyet kaphat, míg a processzorra illeszthető léghűtő magassága 17 centiméteres lehet. A ház könnyen tisztítható, mágneses rögzítésű szűrőket is tartalmaz. A CORE 500 relatíve kedvező, 70 eurós árral kerül fel a boltok polcaira.


[+]

A 10,2 literes NODE 202 egy laposabb kivitel, és ezt is Mini-ITX formátumú deszkák fogadásához tervezték. A ház a belső kiépítést tekintve két külön részből áll: Az egyikben az alaplap, míg a másikban a legfeljebb két darab bővítőkártya kaphat helyet. A NODE 202 450 wattos Integra SFX tápegységgel is forgalomba kerül, mely duó együttes ára 160 eurót kóstál, míg tápegység nélkül 90 euró lesz a ház ára.


[+]

A fentiek mellett egy kisebb termékfrissítést is végrehajtott a Fractal Design, ami a már korábban piacra dobott Kelvin T12, S24, S36 vízhűtőket érinti. Ez gyakorlatilag a ventilátorok cseréjét takarja, ugyanis azokat a nagyobb maximális légszállítást szolgáltató Dynamic GP-12 PWM típusra cserélték. Ezek fordulatszáma 500 és 2000 között szabályozható, illetve már egy 9 voltos adatper is a csomag részét képezi, amit a pumpa zajszintjének kordában tartása végett mellékelnek.


[+]

Az újdonságok mellett három, a már korábban megjelent Define S házba épített konfiguráció is kiállításra került.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés