Hirdetés

Computex 2015: csodás házak a SilverStone standján

A SilverStone az egyik legismertebb név a minőségi házak piacán. Mielőtt azonban e termékekre rátérnénk vegyük elő a tápokat és a vízhűtőket. A vállalat ugyanis ezeket a piacokat sem hanyagolta el, és a standon kiállított megoldásokat le is fényképeztük.


[+]

A házakra rátérve az egyik legérdekesebb kiállított megoldás a Raven ZRVZ02 volt, amely amolyan vékonytoronyként aposztrofálható. Ebbe Mini-ITX méretű alaplap kerülhet, SFX szabványú tápegységgel, de a VGA szempontjából már a méretes megoldásokban is lehet gondolkodni. A ház egyébként fektetve is használható, de úgy nem tűnik olyan vagánynak. Volt még egy vékonytorony kiállítva, amely az ML08 jelzést viseli és a képekre kattintva megtekinthető a megnyíló galériában.


[+]


[+]

Az úgymond hétköznapibb házak szempontjából volt kint egy PS07-E jelzésű modell, amely látszólag nem tűnik izgalmasnak, de az I/O panelján a megszokott USB portok mellett volt két USB Type-C aljzat, vagyis a SilverStone már megkezdte az átállást az új interfészre. Emellett persze megtekinthető volt a TJ08-PRO és a PS11, amelyekről kép és a paramétereket részletező leírás a galériában található.


[+]


[+]

A nagyobb házak szerelmesei is megtalálhatták a számításaikat az RVX01 és a Raven RV05BW modellekben.


[+]

Végül a kockaházak iránt érdeklődők is megtalálhatták a számításaikat, hiszen egy szimplán üres és egy jól megtömött kuckót tekinthettek meg. Utóbbiba egy Mini-ITX-es alaplap volt beszerelve hosszú VGA-val, míg a processzoron jól láthatóan vízhűtés volt.


[+]


[+]

A vállalat a stand egy kis szeletén ömlesztve összeszedett még pár házat, illetve fiókot, amelyeket kifejezetten adattároló rendszerekhez alakítottak ki.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés