Hirdetés

Computex 2014: Tesoro érdekességek

A Tesoro márka néhány éve tűnt fel a hazai piacon, azért érdemes felfigyelni rá, mert rétegterméknek számító mechanikus billentyűzeteihez szinte egyedüliként kínál magyar kiosztás szerint feliratozott billentyűkupakokat. Az idei Computexen bizonyította a márka, hogy a legnagyobbaknak is számolniuk kell vele, ugyanis a Corsairrel egy időben mutatta be olyan mechanikus billentyűzetet, melynek minden gombjának egyedileg szabályozható világítása van. Egyelőre még csak egy bemutatódarabot láthattunk ebből a termékből.


[+]

A Tesoro Tizona Elite modell viszont már gyártásra kész. Különlegessége, hogy a 80%-ban mechanikus billentyűzetnek lecsatlakoztatható a numerikus része, gombjainak háttérvilágítása pedig zónákban állítható. Szintén újdonság a Tesoro Excalibur, ami szintén mechanikus klaviatúra. Érdekességét az adja, hogy az elit egerekhez hasonlóan fedélzeti memóriája van, ebben tárolhatjuk az öt profilra szétosztott háromszáz makró utasítást, csak győzzük fejben tartani, melyik gomb mit csinál! A tárolás mellet a funkciók programozásához sem kell külső segítség, az is megoldható közvetlenül a billentyűzetről.


[+]

Több Tesoro termék is finom a továbbfejlesztésen esett át a Computex alkalmából, a Shrike V2 egér új színeket és felületi kezelést kapott, reszeltek egy kicsit a Gandiva egéren is. Megjelent két új headset, a Kuven Pro a korábbi virtuálisan 7.1-es hangzású Kuven továbbfejlesztésével született, valódi 5.1-es hangszórórendszert rejt a vaskos burkolata, az Olivant pedig egy apró, hallójáratba dugható modell.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés