Computex 2013: Tiësto buli az Acer szervezésében

Egyesek véleménye szerint nem volt feltétlenül jó ötlet Megan Foxot Tiësto-ra cserélni, hisz a bájos színésznő – például Voksán Virág életútját követve – néhányak szemében akár be is tölthette volna a híres lemezlovas szerepét, ugyanakkor a Computex első napjának estéjén immáron mégis a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb DJ-je tekergette a lemezeket.


[+]

Minderre az Acer és az Intel közös szervezésében került sor, a Tajpej központjában található Kelti Centerben. A rendezvényre a két vállalat alkalmazottai mellett a sajtó egy csoportjának képviselői is meghívást kaptak, így a hazánkban is népszerű Acer invitálásának köszönhetően lehetőségünk nyílt első kézből beszámolni a szórakoztató eseményről.


[+]

Az Acer a zenei esemény kedvéért egy teljes emeletet kibérelt, amit a hangulat fokozásának érdekében alaposan be is rendezett.


[+]

A dizájnos pultok hátterében felsorakoztak a vállalat közelmúltban megjelent termékei.


[+]

A bemelegítésért egy helyi lemezlovas hölgy, a termékek alapvető csoportjának szempontjából stílszerűnek mondható névvel rendelkező DJ Cookie felelt, aki egészen este 10 óráig pörgette a korongokat.


Anand és az Intel egyik beosztottja [+]

Mindeközben a két vállalat képviselői mellett a sajtó prominens munkatársai is megérkeztek, akik között például az egyik legismertebb számítástechnikai oldalt, az Anandtechet alapító Anand Lal Shimpi is megjelent.


[+]

Végül nagy várakozás után befutott Tiësto, aki népszerűségének megfelelő pozitív fogadtatásban részesült.


[+]

A közönség legnagyobb megelégedésére a show alapvető zenei elemek mellett egyéb effekteket is felvonultatott.


[+]


[+]

A jó hangulatú rendezvény valamivel éjfél előtt zárult, ezzel a résztvevők számára még éppen elegendő időt biztosítva a Computex második napjára való felkészüléshez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés