Hirdetés

Fehérben készül a nyárra a Colorful DDR5-ös alaplapja

A 2,5 gigabites LAN-nal, Wi-Fi 6-tal és három M.2 csatolóval érkező típus tápellátó áramkörein teraszos elrendezésű bordázatok ülnek.

A Colorful még tavaly október végén szellőztette meg iGame Z690D5 Ultra névre keresztelt, Intel LGA 1700-as tokozású alaplapjának közeledtét, és mostanra jutottunk el arra a pontra, hogy a fehér/fekete/szürke köntösbe öltöztetett modell két héten belül megvásárolható státuszba kerül.


[+]

A 18+1 fázisú, Ice Terrace Space 1.0 fantázianevű bordázatokkal hűtőtt VRM-mel szerelt újdonság nyolcrétegű NYÁK-ján megülő DIMM slotok kvartettjébe legfeljebb 128 GB, 6200 MHz-es effektív órajelen ketyegő DDR5 memóriát pakolhatunk, miközben különböző bővítőkártyáinkat két fémmel megerősített x16-os PCI Express 4.0, egy x4-es PCI Express 3.0 sín, illetve két x1-es PCI Express 3.0 foglalat várja.


[+]

A három, bordával fedett (PCI Express 4.0-s) M.2 aljzat mellé hat SATA portot kapunk, s míg a hálózati kapcsolódásért Intel i225V kontroller hajtotta, 2,5 gigabites Ethernet és Wi-Fi 6 felel, addig kedvenc zenéink egy nyolccsatornás Realtek hangkodek interpretálásában szólalnak meg. A dedikált Clear CMOS gombnak otthont adó, fixált I/O pajzsról egy DisplayPort, egy HDMI kimenet, négy USB 3.2 Gen2 Type-A, egy USB 3.2 Gen2x2 Type-C és két USB 2.0 kapu néz velünk farkasszemet az RJ-45 konnektor, a két antenna interfész, az öt audio jack, valamint az optikai hangkimenet tőszomszédságábából. Az sem mellékes, hogy előlapi kivezetés formájában még egy USB 3.2 Gen2 Type-C csatlakozó szerepel a menün.


[+]

Ahogy azt hírünk elején már említettük, a sztenderd ATX-es deszka még májusban megtalálja útját a gyártó viszonteladóihoz, és dobozára 290 dolláros összegről szóló árjelzést ragasztanak majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés