Hirdetés

A Cooler Master ismét moddingra buzdítja a népet

A Cooler Master az utóbbi években igen komolyan odaállt a modding társadalom mögé, amit mi sem jelez jobban, mint a tavaly megrendezett Cooler Master 2011 Case Mod Competition, amely több mint színvonalasra sikerült. A sikereken felbuzdulva a gyártó idén is moddingra hívja azokat, akik elég kreativitást éreznek magukban. A jelentkezési határidő szeptember 7, vagyis péntek, tehát nem maradt már túl sok idő, így aki komolyan gondolkozik a nevezésen, annak gyorsan elhatározásra kell jutnia. A regisztrációra az alábbi linken van lehetőség.

A megmérettetésben három kategóriában lehet indulni: Tower mod, Scratch mod és Cooler mod. A Tower mod, más néven casemod azt jelenti, hogy az alkotás alapját egy gyári ház nyújtja, a modding során ez kerül átalakításra. Ezzel szemben a Scratch mod (casecon) azt a kategóriát takarja, amikor mondhatni a nullából épül fel a számítógép, a legkülönfélébb anyagok és tárgyak felhasználásával. A harmadik kategória, a Cooler mod nem szorul különösebb magyarázatra.

A regisztrációt követően december 7-éig van lehetőség a munkanapló csinosítására, majd ezek alapján december 10 és 14-e között kerül sor a szavazásra, végül az eredményhirdetést december 20-án tartják. Tower mod és Scratch mod kategóriában az első három helyezettet, a Cooler mod résztvevői közül pedig az első kettőt jutalmazzák. A nyolc értékes nyereménycsomagra nem lehet panasz, többek között házak, hűtők, tápok, alaplapok, memóriák, videokártyák és SSD-k található bennük, hiszen a Cooler Master mellett olyan támogatókra talált az esemény, mint az ASUS és a Kingston.

A verseny nemzetköziségét mutatja, hogy a tavalyi nyertesek az Egyesült Államokból, Angliából, Hollandiából, Fülöp-szigetekről, Szlovákiából, Kolumbiából, Németországból, Ciprusról, Japánból és Hong Kongból kerültek ki, vagyis tényleg a Föld bármely pontjáról be lehet jutni a legjobbak közé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés