Hirdetés

A Club 3D még egy Radeon HD 7970 GHz Edition VGA-t mutatott be

A Club 3D elsőként állt elő Radeon HD 7970 GHz Edition VGA-val, de ez a modell a referenciakártyára épített. A vállalat azonban most bemutatott egy gyári tuninggal megtámogatott terméket, mely a royalAce jelzést viseli. A PokerSeries családba tartozó kártya új, CoolStream hűtőt is kapott, mely méretes, hővezető csövekkel tarkított bordát használ, amit két ventilátor tart megfelelő hőmérsékleten.


[+]

A VGA természetesen az új steppingre épülő Tahiti kódnevű cGPU tudását kamatoztatja, mely 2048 shader részelemmel dolgozik, a 384 bites memóriabuszhoz pedig 3 GB fedélzeti memória kapcsolódik. A lapka 1,05 GHz-en ketyeg 1,1 GHz-es PowerTune Boost paraméter mellett, míg a memóriák effektív órajele 6 GHz. A kártya energiaellátásáról egy 8 és egy 6 tűs PCI Express tápcsatlakozó gondoskodik, emellett a DirectX 11.1-et támogató termék hátulján egy dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a-s, valamint két mini DisplayPort 1.2 HBR2-es kimenet található, és hat kijelző kezelése biztosított.

A Club 3D Radeon HD 7970 GHz Edition royalAce hamarosan forgalomba kerül, az ajánlott fogyasztói árról azonban nem nyilatkozott a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés