Hirdetés

CES: Házimozizáshoz ajánlja új gépét az MSI

Az MSI az International CES kiállításon mutatta be új multimédiás számítógépét, a Media Live PC-t. A Socket AM2 foglalatba illeszkedő processzorokat támogató rendszer kétmagos CPU-val felszerelve megfelel az AMD Live! platform előírásainak is, mely nem csak a hardverrel szemben támaszt bizonyos követelményeket, de szoftvereket, szolgáltatásokat is magában foglal.

Az NVIDIA GeForce 6150 LE (C51PVG + MCP51) lapkakészletbe integrált grafikus vezérlő kompatibilis a DirectX 9.0c API-val, de természetesen nem a 3D-gyorsítás a fő erőssége, sokkal inkább a videolejátszás. Ez jól tükröződik a hátlapi kivezetéseken is, ahol található D-Sub, HDMI, S-Video, kompozit, komponens és Scart kimenet, míg a nyolccsatornás Realtek ALC883 audiovezérlőhöz jack és RCA csatlakozók formájában megvalósított analóg ki- és bemenetek, valamint optikai és koaxiális SPDIF kimenetek járnak.

Az alaplapon négy aljzat várja a DDR2 memóriamodulokat, bővítéshez egy PCI kártyahely áll rendelkezésre. A két IDE csatorna és a négy Serial ATA II port helyhiány miatt nem aknázható ki teljesen; a kis gépbe egy slot-in rendszerű optikai meghajtó és legfeljebb két merevlemez kerülhet, utóbbiak akár JBOD, RAID 0 vagy 1 üzemmódban is dolgozhatnak. A Media Live PC egy CF, SD, MMC, MS és SM formátumokat (és ezek alfajait) kezelő memóriakártya-olvasóval rendelkezik, van FireWire portja, Gigabit Ethernet hálózati interfésze, opcionálisan Bluetooth 2.0+EDR, illetve 802.11b/g Wi-Fi modulja. A médialejátszást VFD kijelző segíti a hozzá tartozó kezelőszervekkel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés