Hirdetés

CES 2020: hamarosan érkezik az új Zotac ZBOX Magnus

Akár Core i9-es mobilprocesszorral és RTX 2080-nal is megvásárolható lesz a hongkongi gyártó aprósága.

A Zotac közelgő, UCFF (ultra-compact form-factor) formátumú minigépe a ZBOX Magnus EN92080V nevet kapta, és meglehetősen combos hardver lakozik csöppnyi belsejében, hiszen zenitként egy 45 wattos, nyolcmagos Intel Core i9-9980H processzorról és egy laptopokba való GeForce RTX 2080 GPU-ról szól a fáma – kérdés, hogy a mindössze 62,2 mm magas, 2,65 liter térfogatú házban mennyire hatékonyan tudják megoldani a hűtést.


[+]

Azt még egyelőre nem tudni, hogy a Turing nagyvad forrasztott vagy MXM slotos formában kerül-e beépítésre, de azt igen, hogy a rendelkezésre álló, dupla SO-DIMM foglalatba legfeljebb 32 GB-nyi DDR4-2666 memóriát kérhetünk majd. Háttértárolóink számára a két alaplapi M.2 aljzaton (az egyik Intel Optane-nek van fenntartva) kívül egy 2,5 hüvelykes keret is szabadon ácsorog, miközben a vezetékmentes fronton egy Rivet Killer AX1650-es Wi-Fi 6 és Bluetooth 5 modul teljesít szolgálatot. Kábeles hálózati csatlakoztatásra szintén lesz lehetőség, mégpedig az újfent Rivet által fémjelzett gigabites és 2,5 gigabites Ethernet portok segítségével.


[+]

Az I/O részlegnek sincs oka szégyenkezni, mivel a négy darab USB 3.0 Type-A konnektor mellé két USB 3.1 Type-C anyát is kapunk, míg kijelzőinket egy 1.4-es DisplayPort, továbbá két HDMI 2.0b csati várja. A két audio jacktől nem messze egy SDXC kártyaolvasónak is jutott hely a burkolaton, ám úgy tűnik, a Thunderbolt 3-at ezúttal mellőznünk kell.


[+]

A fekete kis méregzsák az elkövetkező hónapok folyamán debütál – a leendő árról majd a piaci start idején tudunk meg többet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés