„Jóárasító” promócióval köszöntjük az idei CeBIT-et

A június 11-től 15-ig tartó rendezvény megújulva várja a látogatókat Hannoverben.

A CeBIT az idei évben nem márciusban, hanem nyáron kerül megrendezésre, méghozzá június 11-től 15-ig. A helyszín marad Hannover, változás viszont, hogy a rendezvény megújul, és ez nem csak a megváltozott időpontra vonatkozik, hanem az arculatra is. Az üzleti jelleg persze megmaradt, a témák zöme pedig a mesterséges intelligencia, a drónok, a blokklánc technológia, a virtuális és a kiterjesztett valóság, a biztonság, a humanoid robotok, illetve az IoT körül forog majd, ahol is a társadalmat és gazdaságot formáló innovatív ötletek kerülnek előtérbe.

A változás bizonyosan jót tesz majd Európa legnagyobb üzleti fesztiváljának, és ha az olvasóink közül bárki ezt személyesen szeretné megtekinteni, akkor van egy ajánlatunk is. A szervezők jóvoltából most egy különleges promóciós kódot is tudunk biztosítani, aminek segítségével 50%-kal csökkenthető az alábbi oldalon megvásárolható Just-In-Time Ticket jelölésű jegy ára.


[+]

A promóciós kódot konkrétan a jegyáruházon belül lehet érvényesíteni, ahol alulra, az "Enter promotion code" felirat alá szimplán be kell másolni. Ezzel az ár a felére fog csökkenni. A vásárlás után magát jegyet e-mailben kapja meg a vásárló.

Az általános jegyre az alábbi promóciós kód használható: D3CW9matZj

További lehetőség még közigazgatási jegyet (Public Administration Ticket) vásárolni, amire szintén külön promóciós kódot biztosítunk, ebben az esetben viszont a jegy csak akkor érvényes, ha a vásárló igazolni tudja, hogy a közigazgatásban dolgozik.

A közigazgatási jegyre az alábbi promóciós kód használható: wrNdckKn7y

Fontos megjegyezni, hogy az akció limitált, vagyis 50 darab általános, illetve 20 darab közigazgatási jegy vásárolható az általunk közzétett kódokkal. Az egész tehát időre megy, az első 50 és 20 vásárló nyer, de valószínűnek tartjuk, hogy ennyi jegy azért elég lesz a PROHARDVER! olvasóinak, hiszen nem mindenki tud kiutazni Hannoverbe. Mindenesetre, ha a megadott kódok már nem működnének, vagyis elfogytak a kedvezményes jegyek, akkor nyugodtan lehet írni a fórumba, megpróbálunk új kódokat szerezni.

A kedvezményes jegyek a vásár minden napjára biztosítják a belépést. Természetesen mást nem, így például a tömegközlekedést külön kell megoldani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés