Hirdetés

Decemberben jön a Canon új nagy fényerejű üzleti projektora

A Canon magyarországi kirendeltsége bejelentette, hogy decembertől hazánkban is elérhető lesz 1 350 000 forintos áron. A WUXGA (1920x1200 képpont) felbontású, 16:10 képarányú termék legnagyobb kontrasztaránya 2000:1, a maximális fényereje 6000 ANSI lumen.

Canon WUX6000
Canon WUX6000 [+]

A gyártó állítása szerint a korábbi modelleknél jobb képminőséget produkál, amely egy újonnan kifejlesztett képkezelő alrendszernek és az AISYS4.1 (Aspectual Illumination System) optikai rendszernek köszönhető. Az új LCOS panelek még tovább javítják a kivetített képek megjelenését a fényesség és a visszatükrözés javításával, ráadásul még energiatakarékosabban is működnek, mint elődeik. A vállalattól kapott információk értelmében Az új LCOS panel ellenáll a beégésnek, ami azt jelenti, hogy a XEED WUX6000 akár 100 órán át is alkalmas ugyanannak a képnek a folyamatos kivetítésére anélkül, hogy a kép mintázata beleégne a panelbe. (Összehasonlításul: a szokásos LCD panelekbe a kép mindössze két-három óra alatt beleég.) Ez például a kiállítási környezetekben lehet nagyon hasznos, ahol a látogatók felé akár napi tíz órán át kell ugyanazt a tartalmat megjeleníteni.

Canon WUX6000
Canon WUX6000 [+]

A XEED WUX6000 öt különböző projektor-objektívvel kompatibilis, amelyek között egy rövid és állandó fókusztávolságú objektív, egy széles zoom-, egy normál zoom-, egy hosszú zoom- és egy ultrahosszú zoomobjektív található. Mind az öt objektív ugyanolyan foglalatot használ, mint ami a XEED WUX 4000-en és WUX5000-en található, így – mivel kompatibilisek a meglévő eszközökkel – nagyobb rugalmasságot kínálnak a rendszerintegrátorok és ügyfelek számára a telepítésnél.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés