Hirdetés

Cserélhető objektíves darabbal bővítette projektor flottáját a Canon

A Canon bejelentette, hogy egy új, sokoldalú, otthoni és üzleti felhasználóknak egyaránt ajánlott projektort dob piacra. A WUX5000 típusjelzésű modell WUXGA felbontással operál, azaz 1920x1200 képpont megjelenítésére képes 16:10 képarány mellett. Az alkalmazott, házon belül létrehozott LCOS technológia a termékkommunikáció szerint képes kiegyensúlyozni a hagyományos vetítési eljárásokkal járó mellékhatásokat, azaz a nemkívánatos rács-, illetve szivárványeffekt megjelenését.

Canon WUX5000
Canon WUX5000

Az új generációs AISYS optikai rendszernek köszönhetően legnagyobb fényereje színtől és tartalomtól függetlenül 5000 ANSI Lumen. A maximális valós kontrasztarány 1000:1, a Delta-E színegyeztetési funkció pedig elméletileg a professzionálisan kalibrált készülékekéhez hasonló képminőséget biztosít. A könnyű üzemeltetés érdekében a motoros zoom, fókusz és objektíveltolási funkciókat távirányítással és akár fél pixeles pontossággal lehet módosítani.

Az XEED WUX5000-hez cserélhető motoros objektívek széles választéka elérhető. A legtöbb célra ideális a normál 1,5-szeres zoomobjektív, míg a nagy terekhez kapható még 1,7-szeres hosszú fókusztávolságú objektív is. A hátsó kivetítéshez pedig a különösen nagy látószögű fix darabot ajánlja a vállalat.

A karbantartásra és kezelésre is odafigyeltek. A nagy hatékonyságú lámpa élettartama akár 3000 óra is lehet (Csendes módban), és a projektor hátsó része felől könnyen elérhető, a légszűrő pedig oldalt egyszerűen kicsúsztatható. A fontosabb optikai alkatrészek is jól hozzáférhetők, így a rendszer szétszerelése nélkül is ki lehet venni azokat. Került rá egy 5 wattos mono hangszóró, teljesítményfelvétele normál módban 450 watt. A márciustól megvásárolható projektor egyes iparági, bár nem hivatalos, információk szerint 6230 dollárba fog kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés