Hirdetés

Idehaza is kaphatók lesznek az új Canon PIXMA multifunkciós nyomtatók

A Canon elsőként a tengerentúlon mutatta be legújabb PIXMA MX922, MX522, MX452 és MX392 nyomtatóit még az év elején. A korábbi gyakorlatnak megfelelően az EMEA régióba szánt termékek azonos tudással, de picit eltérő, jelen esetben PIXMA MX925, MX525, MX455, és MX395 számozással érkeznek és a PIXMA MX375, MX435, MX515 és MX715/MX895 modelleket váltják fel, ahogyan arra számítani lehetett.

Canon Pixma MX925
Canon Pixma MX925 [+]

Az új, otthoni és kisirodai használatra szánt multifunkciós készülékek tudását és teljesítményét részletesen összefoglaltuk korábbi hírünkben, de ezekhez képest néhány extra szolgáltatással bővült a régióba szánt termékek tudása. Például elsőként mutatkozik be az irodai PIXMA MX családban a Canon My Image Garden nevű szoftvere, amely kényelmes navigációt biztosít a nyomtatási és lapolvasási funkciók között. A My Image Garden egy „mindent egy helyen” típusú platform, amely a Canon PIXMA nyomtatóihoz elérhető összes szoftvert egyetlen, könnyen kezelhető felület alá gyűjti, segítve az otthoni felhasználókat is az irodai folyamatok elvégzésében.  Ilyen szoftver például a lapolvasási funkciók hatékonyabbá tételére szolgáló automatikus beolvasás, fénykép- és dokumentumbeolvasás, illetve az üveglapnál nagyobb képek beolvasása (illesztéssegéd) funkció. Ezenkívül közvetlenül dokumentumokat beolvasni/beszkennelni, nem csak az Evernote-ba lehet, hanem a DropBoxba is.

A PIXMA MX395, MX455, MX525 és MX925 az európai, közel-keleti és afrikai régióban márciustól lesz kapható. Pontos fogyasztói áruk egyelőre nem ismert, de minden bizonnyal a kifutó modellek árfekvését célozzák meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés