Hirdetés

Friss Buffalo termékek

A japán székhelyű Buffalo ismét új termékekkel bombázza a vásárlókat, melyek egytől egyig az adattárolók piacára neveznek. Az automatikus titkosítással felvértezett HDS-CU2 elnevezésű külső merevlemez 0,5 és 1 TB-os méretben érkezik, és USB interfész segítségével csatlakoztatható a számítógéphez.


Buffalo HDS-CU2

A termék titkosítás funkciója rendkívül egyszerűen alkalmazható a gyakorlatban, ennek megfelelően a 128 bites AES titkosítással dolgozó algoritmust elég egyszer konfigurálni, és a merevlemez automatikusan elvégzi a szükséges feladatokat a felhasználó beállításai szerint. A titkosítást lehet a Windows bejelentkezéskezelőjéhez kötni, illetve fokozott biztonság esetén akár egy-egy fájl elérhetőségét is korlátozhatjuk jelszóval. Az adatok titkosítása teljesen automatikus menedzseléssel történik, melyről a készüléken található vezérlő gondoskodik.

A Buffalo HDS-CU2 külső merevlemezcsalád kompatibilis a Windows 2000, XP és Vista, valamint a Mac OS 10.4 operációs rendszerekkel, de a vállalat a termék jövőbeli támogatását is megoldja majd az új rendszerek felbukkanásakor. A készülékek várhatóan a jövő hónapban kerülnek az üzletek polcaira, az ajánlott fogyasztói áruk azonban ismeretlen.


Buffalo SHD-NSUM

Az előbb ismertetett biztonságos merevlemez mellett érkezik a nemrég bemutatott SHD-NSUM SSD termékcsalád új, 256 GB-os kapacitású képviselője is. Ez továbbra is MLC NAND flash lapkákra épül és SATA-300, valamint USB 2.0 csatolón keresztül lehet csatlakoztatni a számítógéphez. Az új Buffalo SSD szintén a jövő hónapban kerül kereskedelmi forgalomba, az ára várhatóan 640 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés