Hirdetés

A Brydge belép az asztali perifériák piacára

A vállalat neve eddig főleg az iPades közösségben volt ismert, most azonban asztali billentyűzettel és trackpaddel is jelentkeztek.

A Brydge márkanév a legtöbb PC-s felhasználó számára bizonyára nem cseng túl ismerősen, ami nem is csoda, tekintve, hogy a vállalat mindeddig iPadekhez tervezett billentyűzetekben és MacBook dokkolókban, illetve USB Type-C hubokban utazott. A paletta ebben a hónapban tovább bővül, például a Microsoft Surface Pro és Surface Go modellek is megkapják a nekik tervezett billentyűzeteket, ami azonban a mi szempontunkból fontosabb, azok az asztali beviteli eszközök.

Brydge 12.3 Pro+
Brydge 12.3 Pro+ [+]

Erre a piacra két új modellt hoz a Brydge, a W-Type billentyűzetet és a W-Touch trackpadet. Mindkét eszköz fekete színű alumínium borítást és ék alakú kialakítást kapott, továbbá egyaránt Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak az arra alkalmas Windowsos eszközökkel, míg beépített, nagyjából egy hónapos üzemidőre képes akkumulátoruk töltését USB Type-C csatlakozó segítségével végezhetjük el.

W-Type
W-Type [+]

A W-Type numerikus paddal és Windowsos funkciógombokkal rendelkezik, kapcsolói pedig olló mechanikával működnek, ezzel is megkönnyítve az igen vékony kialakítás elérését. A W-Touch egy fokkal érdekesebb eszköz, ugyanis ez az első vezeték nélküli, az Apple Magic Trackpad érintőpadjához hasonló megoldás, amely a kurzor pozicionálásán kívül különböző gesztusok elérését is lehetővé teszi. Felülete üvegből készült, alapterülete pedig 140 x 84 mm, amivel még mindig kisebb, mint almás konkurense, de még mindig nagyobb, mint például egy notebook beépített tapipadja.

W-Touch
W-Touch [+]

A Brydge W-Type és W-Touch egyaránt augusztus 17-től lesz megvásárolható, vételáruk rendre 70, illetve 110 euró lesz.

Előzmények

Hirdetés