Hirdetés

Billentyűzet két darabban, ezúttal játékosok számára

Helytakarékos és sokrétűen elhelyezhető, mechanikus megoldással szolgál a Kinesis Gaming.

A Kinesis Gaming új belépő az ergonomikus játékos hardverek piacán, és az első termékük (a Vektor egér mellett) a Freestyle Edge RGB névre hallgató, kétrészes, mechanikus klaviatúra. A TKL-es kivitelű, 99 gombos billentyzet középen van kettéválasztva és két felét egy 15 cm-es kábel köti össze, amelynek fölöslegesen fennmaradó hosszát az eszköz burkolatának felső részén található kis rekeszben rejthetjük el.


[+]

A gomberdő "tisztásainak" tetszőleges szögben történő elfordítása mellé egy párnázott csuklótámaszt is kapunk a személyi komfort jegyében. Háromféle mikrokapcsolóval választhatjuk őkelmét: Cherry MX Red, MX Blue, valamint MX Brown opciók érhetők el.


[+]

A termék bal szélen 10 makró billentyű kapott helyet, amiket a mellékelt szoftverrel programozhatunk. A periféria típusjelzése már előre garantálja a 16,8 millió szín megjelenítésére képes RGB fényeket, amelyeket szintúgy a vezérlő applikációval szabhatunk testre. Ahogy az lenni szokott a teljes NKRO, a 100 százalékos anti-ghosting, illetve az 1 ms-os válaszidő is szerepel a jellemzők listáján, miközben a beállításaink elmentésére 4 MB-nyi belső memória áll rendelkezésre.


[+]

A Freestyle Edge RGB – a kapcsoló fajtájától függetlenül – 220 dolláros árcédulát visel dobozán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés