Hirdetés

Megjött a Beyerdynamic első kábel nélküli gaming headsetje

Az MMX széria legújabb képviselője összesen négyféleképp köthető rá különböző masinákra, és zárt dizájnját virtuálisan nyitottá képes tenni.

A Beyerdynamic bemutatta az MMX 200-as, zárt kialakítású gaming headsetet, ami a termékkategórián belül az első vezetékmentes megoldás a cég portfóliójában. A 360 grammos periféria 40 mm-es, játékra kihegyezett sugárzói a már jól ismert, 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományt tudják leképezni, és 116 dB-es hangnyomásukhoz 32 ohmos impedancia párosul. A könnyen cserélhető fülpárnák műbőr huzata memóriahabon feszül, amelyből egyébként az alumíniummagos fejpánt párnázására ugyancsak jutott.


[+]

A flexibilis száron ülő, vese iránykarakterisztikájú META VOICE mikrofon leválasztható, és 10 mm-es elektret kondenzátor kapszulája az 50, illetve 18 000 Hz közti hangokat kezeli, miközben igyekszik kiszűrni a háttérzajokat. Érdemes megjegyezni, hogy ha eltávolítjuk, akkor aktiválódik a tömbmikrofon (mindkét fülegységben van egy-egy), így a hanghívások lebonyolításának lehetősége továbbra sem kerül parkolópályára.


[+]

Rendelkezésünkre áll még az úgynevezett Augmented Mode, amely az említett tömbmikrofon segítségével hallójáratainkba juttatja az ambiens zajokat, tehát azok kiegyensúlyozva elkeverednek a játékunk felől érkező jellel, effektíve nyitott fejhallgatóvá változtatva hírünk tárgyát. A Hybrid Mode életbe léptetésével a zene Bluetooth-on keresztül szól, azonban egy másik készülékről történő szóbeli kommunikációnkat analóg csatlakozóval bonyolítjuk le – az, hogy a két dolog egyszerre menjen "kékfoggal", sajnos nem működik.


[+]

A hangforráshoz USB Type-C-s vevőt használó, 2,4 GHz-es rádióval (a Type-C/Type-A adapter tartozék), a nagyjából 35 órás energiatartalékokkal megáldott akkumulátor töltéséhez kapott, 2,4 méteres USB Type-C/Type-A kábellel vagy 5.3-as Bluetooth-szal kapcsolódhatunk, és a hardver az A2DP, HFP, SBC, valamint LC3 kodekeket támogatja. A power gomb kivételével a kezelőszervek a bal készülékházon törmörülnek, és a PC-vel, PlayStation 4-gyel, PlayStation 5-tel, Nintendo Switch-csel, továbbá okostelefonokkal kompatibilis eszköz egy külön megvásárolandó, 3,5 mm-es jackben végződő madzagnak hála Xbox konzolokkal is nyúzható.

A feketében és világosszürkében egyaránt választható modell 250 eurós áron már kosárba tehető a gyártó webshopjában, esetleg az Amazonon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés