Hirdetés

Limitált fejhallgatóval ünnepli megalapításának centenáriumát a Beyerdynamic

A DT 770 PRO kapott egy feljavított hangzású és viselési komfortú kivitelt.

A német Beyerdynamic idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, és ebből az alkalomból piacra dobja egy már kereskedelmi forgalomban lévő, fület teljesen lefedő stúdió fejhallgatójának korlátozott példányszámú, némileg továbbfejlesztett változatát, név szerint a DT 770 PRO X Limited Editiont.


[+]

A (nettó) 200 dollárért már előrendelhető apparátus zárt dizájnnal rendelkezik, és neodímium mágnest használó Stellar.45 driverei az 5-től 40 000 Hz-ig nyújtózó frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, 112 dB-es hangnyomás, illetve 48 ohmos impedancia kíséretében.


[+]

A mérlegen 305 grammot nyomó, kézzel összerakott periféria 3,5-5,5 N szorítóerejű fejpántjának alapja rugóacél, és memóriahabos párnázásának köszönhetően hozzáigazodik a fejünk vonalához. A velúr fülpárnákkal érkező típus ABS műanyagból készült elemei ellenállnak a karcoknak, valamint ütődéseknek, és a hangforráshoz történő csatlakozás egy 3 méter hosszúságú, leválasztható Mini XLR/3,5 mm-es jack kábellel valósul meg.


[+]

A várhatóan április végén debütáló újdonsághoz tartozékként egy összehúzható szájú hordszütyőt és egy 6,35 mm-es jack adaptert mellékelnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés