Hirdetés

BenQ egerek notebookokhoz

A BenQ három új egérrel gyarapította magyarországi termékválasztékát, melyeket főként úton lévő felhasználók számára, noteszgépek mellé ajánl. A beviteli eszközök három eltérő formatervezési koncepció jegyében születtek, így bárki megtalálhatja közöttük a neki megfelelő megoldást.

Az E200 az ergonomikus asztali egerek kicsinyített, 95 x 50 x 34 mm-es változata. 800 dpi felbontású optikai szenzort tartalmaz, és három gombja van a gombként is funkcionáló görgetőt is beleszámítva. Az E200 a számítógéppel USB csatlakozón keresztül kommunikál.

Ugyancsak az olcsóbb egerek közé tartozik a P250, mely 100 x 58 x 30 mm-es méretével és magasabbra húzott hátuljával másként simul a tenyérbe. A cápafejre emlékeztető kialakítás miatt Shark Cheek Design fantázianevű borítás alatt ez esetben is egy 800 dpi-s optikai érzékelő található; az interfész USB, a gombok száma a görgetővel együtt három.

Érkezik a rádiós S700 vezetékes, USB csatolós változata, az S500. Az egér használaton kívül teljesen kilapítható, de tetejének középső részét a kényelmesebb fogás érdekében meg is lehet emelni; mérete összecsukva csupán 90 x 55 x 13 mm. Alulra itt is 800 dpi-s optika került, az adatátvitel egy 75 cm-es kábelen keresztül történik, mely gombnyomásra visszahúzódik az egérbe, és az USB csatlakozó is elrejhető egy megfelelő vájatba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés