Hirdetés

Látszólag komoly hővezető pasztával rukkolt elő az Alphacool

Ha hihetünk a brosúrának, a napokban debütáló kenőcs hővezetési tényezője 17 W/m-K, és természetesen nem vezeti az áramot.

Az elsősorban vizes rendszerekben utazó Alphacool egy új hűtőpasztát mutatott be, ami nemes egyszerűséggel az Apex nevet kapta. Az újdonság legfőbb alkotóelemét az alacsony hőimpedanciájú nanorészecskék jelentik, aminek hála a 3,5 g/cm³ sűrűségű anyag hővezetési tényezője 17 W/m-K, viszkozitása 35 Pa-s.


[+]

Ezen a ponton zárójelben jegyezzük meg, hogy a kiemelkedő W/m-K értéket a vállalat vezető marketingese, Eddy Peters elmondása szerint a komponensek alapján számolták ki, nem pedig az elkészült kence felapplikálását követően, de korai volna még messzemenő következtetéseket levonni, hiszen a puding próbája az evés (jelen esetben meg az első Prime95 bench) lesz.


[+]

A -40-től 120 °C-ig alkalmazható, szürke színű megoldás 200 °C-on bekövetkező illékonysági rátája (24 óra leforgása alatt) kevesebb, mint 0,5 százalék, és június 16-tól 4 grammos fecskendőbe töltve (1022240-es termékszámmal) megvásárolható lesz a gyártó webshopjában. A leendő vételárat egyelőre nem közölték.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés