Hirdetés

Almaszagú hűtőpaszta

A japán érdekességek sorába illeszkedik ez a termék, mely illata mellett még halványzöld színt is kapott.

A japán kultúra, a japán társadalom – kívülről nézve – furcsa szokásaival és az ott elérhető egyedi termékekkel sokan foglalkoztak már. Ilyen érdekes, és valószínűleg az ottani „néplélekre” szabott újdonság lehet a limitált kiadású, 1000 darabos szériában készülő Extreme Muglis 4G Apple Edition EG4GAP hűtőpaszta is, melynek neve nem az Apple számítógépeivel való speciális kompatibilitásra akar utalni, hanem arra, hogy alma illatot áraszt. Hogy ennek pontosan mi értelme lehet, azt nem könnyű megfejteni, bár biztos kellemesebbé teszi gépszerelés közben a hangulatot. Esetleg azt tudjuk elképzelni, hogy a paszta kiszáradását teszi észlelhetővé az almaszag hiánya.


[+]

De nem az illat az egyetlen érdekesség itt, mert a szóban forgó paszta ehhez stílusban passzoló, halványzöldes színt is kapott. Erre már van magyarázat, nevezetesen az, hogy a processzorkupak ezüstjétől elütő színnek köszönhetően könnyebben észrevehető, ha nem teljesen tökéletes a fedés.


[+]

Ami a lényegi adatokat illeti, az Apple Edition EG4GAP újonnan 12,8 W/m·K hővezetési tényezővel rendelkezik, a 4 grammos kiszerelés ára pedig 980 jen, azaz körülbelül 2300 forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés