Hirdetés

Belépőszintű Biostar alaplap Intel chipekhez

A Biostar újabb modellel bővítette az Intel új Core 2 Duo processzorait támogató alaplapok kínálatát; a P4M890-M7 jelű microATX alaplap természetesen kompatibilis az LGA775 tokozású Celeron D, Pentium 4 és Pentium D chipekkel is. Amint a lap neve is mutatja, VIA P4M890 chipset köré épül, amely 533, 800 és 1066 MHz-es rendszerbusz-órajelet is támogat. Integrált grafikus vezérlőként az UniChrome Pro teljesít szolgálatot, melynek része a videofeldolgozást segítő, MPEG-2 dekóderrel rendelkező Chromotion CE motor is.

Az alaplap két foglalatában legfeljebb 4 GB összkapacitású DDR2-533 (vagy lassabb) memóriamodulok helyezhetők el. Grafikus kártya számára egy PCI Express x16, más bővítmények számára egy PCI Express x1 és két PCI aljzat biztosított. A VT8237R+ típusú déli hídra összesen négy IDE eszköz, valamint két Serial ATA meghajtó csatlakoztatható, utóbbiak működtethetők RAID 0 vagy 1 kötetként is. Az olcsóbb alaplapok szegmensébe szánt Biostar modell Fast Ethernet hálózati csatolót és egy hatcsatornás Realtek ALC658 kodeket hordoz, FireWire porttal nem rendelkezik.

Azóta történt

  • Exkluzív notebookok és egyebek

    Az Asus különleges hordozható gépei mellett alaplapokkal, friss videokártyákkal, monitorokkal és házakkal foglalkozunk.

  • Utolsó őszi újdonságok

    A GeForce 8-ak mellett friss lendülettel érkeznek a Biostar termékei, az adattároló alkalmatosságok és megannyi lézernyomtató.

Előzmények

Hirdetés