Hirdetés

Begyújtja rakétáit a Corsair Flash Voyagere

Mind az olvasási, mind pedig az adatírási sebesség tekintetében felülmúlja a Corsair korábbi megoldásait az új Flash Voyager GT pendrive-család, melynek tagjai a manapság kapható leggyorsabb flashmemóriás USB-s adattárolók közé tartoznak. A 2-8 gigabájtos változatban kapható pendrive modellek a hagyományos, akár 16 GB-os méretben is elérhető Flash Voyager típuscsalád mellett léteznek majd a továbbiakban, egyben örökölték azok jellegzetes, gumírozott külsőjét, strapabíró felépítését.

A Flash Voyager GT pendrive-ok a gyártó állítása szerint 34 MB/másodperces olvasási, és 28 MB/másodperces írási tempót képesek folyamatosan tartani – ez a korábbi modelleknél kapacitástól függően 33/16, illetve 22/7 MB/másodperc. A hagyományos típusokhoz hasonlóan a felturbózott Flash Voyager GT-khez is mellékelik a TrueCrypt titkosító programot. A Corsair 10 év garanciával, 299 dolláros ajánlott áron kínálja a 16 GB-os Flash Voyagert.

Az új típuscsalád 2 GB-os tagja 30, a 4 GB-os modell 60, a 8 GB-os változat pedig 120 dolláros ajánlott fogyasztói ár mellett találhat gazdára. A gyártó szokás szerint tíz év jótállást vállal az adathordozókra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés