Hirdetés

Befutott az új GeForce driver

Megjelent a legújabb GeForce meghajtó, mely a Windows XP és Vista operációs rendszerekkel kompatibilis, és a GeForce 6, 7, 8, 9, illetve GTX 200 szériás termékekkel rendelkező felhasználók telepíthetik. Az új 182.06-os verziójú illesztőprogram természetesen tartalmazza az elérhető legfrissebb, 9.09.0203-as verziójú PhysX drivert is.

A szokásos hibajavítások mellett az új eszközillesztőnél elsősorban a teljesítménynövekedést tartották szem előtt. Az NVIDIA beszámolója szerint az előző WHQL meghajtóhoz viszonyítva a Fallout 3 8%-ot, a Half-Life 2 9%-ot, a Left 4 Dead 11%-ot, a Race Driver: GRID pedig 10%-ot fog gyorsulni magas felbontásoknál, bekapcsolt elsimítás mellett. További örömhír, hogy a F.E.A.R. 2: Project Origin című játékban az egyes GeForce kártyákra jellemző leképzési hibák eltűntek, illetve a program az új driverrel akár 10%-kal is gyorsabban futhat.

A változások pontos listáját az alábbi dokumentáció tartalmazza, míg az új eszközillesztő – a megfelelő adatokat megadva – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés