Hirdetés

Amikor bárhonnan elérhetőek az adataink

A Cloud Engines bejelentette, hogy előrendelhető a második generációs Pogoplug készüléke, melynek segítségével a felhasználó az internet keresztül bárhonnan elérheti a személyes adatait. A termék egy Gigabites Ethernet interfész segítségével csatlakozik a hálózatra, és a rá kötött, maximum négy darab USB 2.0-ás merevlemez adatait képes megosztani.

A többféle fájlrendszert támogató készülék kezelése nagyon egyszerű. A kábelek összekötése után aktiválni kell a terméket a hivatalos weboldalon, és a megadott e-mail címmel és jelszóval gyakorlatilag bárhonnan elérhető az eszközre kötött merevlemezek tartalma. A letöltéshez csak egy böngészőre van szükség, aminek köszönhetően a tárolt tartalomban a könyvtárfának megfelelően lehet navigálni.

Az új Pogoplug a PC-s és a Mac-es operációs rendszerek mellett támogatja az Apple iPhone-t is, így a felhasználó, akár egy telefonról is képes adatokat másolgatni. A Cloud Engines ígérete szerint a szolgáltatások a jövőben folyamatosan bővülni fognak. Az új termék jelenleg 130 dolláros áron rendelhető elő, az első készleteket a vállalat december közepe felé szállítja le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés