Hirdetés

Ámon-Ré ismét az áldását adja a különleges házak szegmensében

Ezúttal az edzett üvegből készült oldalpaneleket fémháló váltja fel.

A normától eltérő géplakjairól (is) ismert Azza egy újabb modellel gyarapította a piramist formázó termékcsaládjának portfólióját, azonban a Pyramid Mesh névre hallgató, eloxált alumíniumból lévő jövevény nagyobb hangsúlyt fektet a szellőzésre, mint elődei.


[+]

Az 585 mm magas, 490 mm széles és mély, 3 bővítőhelyes megoldás Mini-ITX-től 305 x 280 mm-es E-ATX formátumig támogatja az alaplapokat, és négy irányból fémhálóval határolt, feketére festett bendőjébe 95 mm magasra nőtt processzorhűtőket, illetve 330 mm hosszúra nyúlt videokártyákat szerelhetünk be.


[+]

A háttértárolók frontján egy 2,5 hüvelykes, meg egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó számára van hely odabenn, s míg felülre egy, addig alulra öt 120 mm-es ventilátort fogathatunk fel, de egy ARGB LED-ekkel meghintett Hurricane III légkavarót gyárilag mellékelnek.


[+]

A vizes rendszerek kedvelői sem rekednek a körön kívül, ugyanis a jobb alsó térrészbe egy 360 mm-es radiátort lehet beépíteni, miközben alkatrészeink energiaellátását sztenderd ATX-es tápegységre bízhatjuk, ami egy kihúzható tálcán pihen. Az üresen 12,9 kilogrammos konstrukció I/O részlegén egy USB Type-C és két USB 3.0 kapu található a dupla audio jack, továbbá a fém bekapcsoló gomb szomszédságában.


[+]

A csomaghoz extraként jár még egy 200 mm-es, PCI Express 4.0-s riser kábel, valamint egy állítható VGA támaszték, de a vásárlás előtt érdemes egy nagy levegőt venni, mivel az antikonformista húrokat megpendítő kalyibát 420 dollár kifizetését követően vihetjük csak haza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Azza

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés