Hirdetés

Az LG-nél nagyon szeretik a csokit

A rendkívül népszerű csokitelefonok (Chocolate) sikerén felbuzdulva az LG-nél úgy döntöttek, hogy zenelejátszókkal is bővítik az exkluzív kialakítású készülékeket tartalmazó csokicsaládot. A cég UP3 Flat névre keresztelt médialejátszója legalábbis részben a csokitelefonok designelemeit örökölte, ugyanakkor a telefonoknál jóval kisebb – körülbelül akkora, mint egy öngyújtó.

A puritán külsejű, feketén fénylő médialejátszó leginkább az iPod Shuffle-től hódítana el vásárlókat; az Apple megoldásához hasonlóan ennél a lejátszónál is a végletekig leegyszerűsítették a kezelést, olyannyira, hogy az előlapra mindössze csak az érintéssel vezérelt hangerőszabályzó került, a többi öt kezelőgomb a készülék oldalain kapott helyet. A diktafonként is működő lejátszónak tehát nincs kijelzője, akkumulátora ennek ellenére maximum 10 órányi zenehallgatásra elegendő áramot tárol.

A kicsúsztatható USB-csatlakozóval rendelkező UP3 Flat 512 MB, 1 GB és 2 GB kapacitással kerül forgalomba, egyelőre csak Koreában. A lejátszó legolcsóbb változata átszámítva mintegy 13 000 forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés