Az első SiS Xabre 400 kártyák

A SiS hivatalosan is bejelentette a Xabre 400 chipet, és egy nagy show keretén belül bemutatták a külső gyártók első kártyáit, melyek mától már a boltok polcairól is ránk mosolyoghatnak. Természetesen nálunk még várni kell rájuk, de a forrásnak megjelölt honlap hazájában (Japán) valószínűleg már most is lehet belőlük venni.

Ám ezekre már számítottunk. Az igazi meglepetést a debütáló kártyák nagy száma, és azok gyártói okozták. A Triplexről már mi is hírt adtunk, ám nagyobb nevek is a SiS mögé álltak. Jó példa erre a Chaintech, és az ATI frontról már ismerős Gigabyte is. Rajtuk kívül még az AOpen, a Powercolor és az ECS készült el a bemutatóra az új kártyával.

A kártyák kialakítása nagyjából megegyezik (valószínűleg a SiS referencia ajánlásai alapján készültek), azonban az AOpen és a Chaintech újdonsága túlságosan is hasonlít egymásra, a borda és a venticsatlakozó is teljesen azonos, és a chipek pontos elhelyezkedése is szinte tökéletesen egyezik. Ez persze lehet véletlen is, de gyanakodni lehet arra, hogy egy helyen gyártják őket...

Tehát a Jövő elkezdődött (na nem nekik, hanem a SiS barátainak), és bizonyítékként itt vannak a képek is!











Azóta történt

Előzmények

Hirdetés