Hirdetés

Az AMD és a foci

Valószínűleg már minden Forma 1 rajongónak feltűnt, hogy a Ferrari versenyautók oldalán az AMD logó figyel. Ez persze nem nagy dolog, hiszen rengeteg számítástechnikai cég van jelen szponzorként a Forma 1 világában. Ennél viszont meglepőbb az angol futball bajnokság egyik kevésbé prominensebb csapatának honlapján található bejelentés, mely az új mezeket ismerteti a rajongókkal.



A Blackburn Rovers ugyanis régi-új szponzort szerzett magának: az AMD-t. A csapatot eddig a Time Group vállalat támogatta, mely AMD-s konfigurációkat és Athlon processzorokat értékesít nagy tételben. A Time Group továbbra is a team mögött áll, csupán az AMD beleegyezésével hatásosabb reklámot talált ki: magát a terméket hírdetik, és így a Rovers-fanatikusok biztosan rohannak AMD procikat venni.

Az AMD európai marketing igazgatója elégedett az új mezzel, és a csapattal is, elmondása szerint büszkék arra, hogy a következő szezont már az AMD jelével ellátott mezekben kezdhetik a Rovers játékosai. Az AMD tehát valóban a sportban látja a jó reklám lehetőségét, így talán rövid időn belül a magyar tollaslabda válogatott mezén is feltűnhet a jól ismert logó! :)
  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Hirdetés