Hirdetés

AVerTV Box7: TV-adás a monitoron, PC nélkül

A PC-alapú multimédiás megoldásokat szállító AVerMedia bejelentette külső TV-vevő egységét, mely a cég korábban megjelent két hasonló terméke közé ékelődik a külső tévétunerek családjában. Az AVerTV Box5, AVerTV Box9, illetve a most megjelent AVerTV Box7 típusjelzésű modellek segítségével a számítógép monitora televízióként is funkcionálhat, ráadásul ehhez még a PC bekapcsolására sincs szükség.

Az antenna- és VGA-bemenettel, továbbá hang- és különböző videobemenetekkel ellátott egység szabványos D-Sub kimenettel rendelkezik, illetve felszerelték hangkimenettel is, amelyhez külső hangszóró vagy fejhallgató csatlakoztatható. Az AVerTV Box7 maximum 1280 x 1024 pixeles felbontással képes meghajtani a rá kötött kijelzőt, a PIP (kép a képben) rendszer segítségével pedig akár a bekapcsolt PC videojelére is rákeverhető az adás. A rendszer a vevőegységen található nyomógombok mellett a mellékelt távszabályozóval is kezelhető, a számítógépre semmilyen vezérlőszoftvert nem kell telepíteni.

Az AVerTV Box7 részletesebb paramétereit egyelőre nem hozta nyilvánosságra a gyártó, a készülék azonban már megjelent az Egyesült Királyságban, fogyasztói ára 99 angol font, ami hozzávetőlegesen 35 000 forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés