Hirdetés

Asztali DVD-rekorder a Sonytól

A Sony 2003 áprilisában mutatta be a világ első olyan asztali DVD-rekorderét, amely a DVD+RW és a DVD-RW formátumokkal is elboldogult. A szeptemberben debütáló Sony RDR-GX3 elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánlható, akik a televízióban adott filmeket szeretnék DVD-re rögzíteni.


Forrás: www.computerbase.de

Az RDR-GX3 kapható lesz ezüstös és fekete házban is, a dizájnja puritán. Mint az összes Sony DVD-rekorder, ez a készülék is fel tud venni DVD-R/-RW és DVD+R/+RW lemezekre, valamint minden DVD-formátumot le tud játszani. A széleskörű írható DVD támogatásnak köszönhetően kész lemezeink kompatibilisek a legtöbb DVD-lejátszóval. A Sony így a felhasználóra bízza a döntést, hogy melyik DVD-formátumot használja. A Sony RDR-GX3 által támogatott formátumok: DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD, CD-R, CD-RW.

Maciel Frijters, a Sony Németország Home Video/DVD részlegének termékmenedzsere szerint az RDR-GX3 sikerrel ötvözi az alacsony árat, a képminőséget és a formátumokkal való kompatibilitást. A Sony a videók felvételénél három különböző eljárást biztosít: ezek a Pre-Processing, az Encoding és a Post-Processing. A szeptembertől kapható készülék ára 800 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés