Hirdetés

Asus kvízjáték magyarul

Az Asus legújabb, P5 AI Proactive sorozatú alaplapjai népszerűsítésére online nyereményjátékot hirdet, amelyben 2 darab Asus P5AD2 Premium csúcskategóriás alaplapot sorsolnak ki.

A P5 AI Proactive alaplapok a megszokott kimagasló Asus-minőség mellett egy csokornyi egyedi funkcióval rendelkeznek: innovatív Stack Cool passzív segédhűtés, AI NET2 intelligens hálózati kábeldiagnosztika, villámgyorsan telepíthető, alaplapra integrált IEEE 802.11g vezeték nélküli hálózati vezérlő, továbbá AI NOS dinamikus finomhangoló elektronika.

A kínálat csúcsát jelenleg a P5AD2 Premium alaplap jelenti, amely az Intel 925X "Alderwood" lapkakészletére épül, ezáltal az összes új technológiát támogatja: a Socket 775 processzorfoglalatot, a PCI Express bővítőhelyeket és a DDR2 memóriákat. Ezenkívül két Gigabit Ethernet és 54 Mbps sebességű Wi-Fi port, valamint három RAID-vezérlő (RAID 0, 1, 0+1, 5 és JBOD támogatással) kapott helyet a lapon.

A játék rendkívül egyszerű, és a P5 AI Proactive alaplapok egyedi tulajdonságainak megismerésére ösztönzi a játékosokat, akiknek 10 kérdésre kell helyes választ adniuk a magyar nyelvű online kérdőíven, és máris esélyesek a nyereményre. A nyereményjáték 2004. szeptember 28-tól 2004. október 10-én 24:00 óráig fut. További részletes információk és részvételi lehetőség a http://event.asus.com/ee_quiz/hu.aspx oldalon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés